have2tell


Om jag någon gång får en Liten flicka ska hon heta OFELIA, det är så
hiimla vackert , tycker jag:P
skulle bara säga det, ha en bra kväll:D

fsdfd

Just chillin !

gfdf




Går bara hemma och myser idag med min älskling kofta, den har varit med ett tag nu men jag älskar den :D

SUNDAy!



Kom hem vid ca 6 tiden igår efter har spenderat natten hos de små trollen. Första gången jag hade dem natt och det gick faktiskt väldigt bra. Den lilla sov brevid mig eftersom han hade feber:( så synd om han, så det blev inte så mycket sömn för någon av oss två. Han drömde också att en krokodil bet honom:/ åhh stackare. Vilka drömmar!
Lördag kväll gjorde jag inte så mycket, var bara hemma och tog det lugnt. Orkade inte ta mig någonstans. Så det blev massa mys med mamma istället!

Denna veckan är det ju Höstlov. Hoppas det händer något kul! Blir väl antagligen jobb för min del, måste också åka till bibblan för att hitta en engelska roman som jag måste ha läst nu på lovet:/ Sen hoppas jag att det blir en road trip till malmö också med rebecca, behöver verkligen jacka och kanske några andra saker :p hihi
På fredag vill jag absolut ut. Det känns som evigheter sen sist! Sen hade jag väl tänkt ockå att börja träna, men ni vet hur jag är. LAT!

Köpte en ny lila bh i fredags. jag tycker verkligen om denna lila färg på bhar eller kläder. Det är också en fin färg nu till hösten, tycker jag.
Va lite tveksam om jag skulle ladda upp denna bild men egentligen vad gör det? Man visar ju sig i bikini på somrarna och det är ju inte så stor skillnade! så W.T.F :P enjoy!

gdfg


Bad bad bad


Har blivit beroende av tre spel på min iphone 4:

Restaurant story
Farm story
cut the rope

Lite speltips ! Perfekt när man väntar på något ellr sitter på tåget :) hihi

Torsdag!




Vaknade rätt så tidigt idag (kl 10) så hade god tid att äta frukost och göra vid mig, Älskar när man inte behöver stressa iväg på morgonen:) Dagen börjar så bättre då!
Hann också kolla igenom min gaderob lite och jag tror inte jag fattar hur mycket kläder jag egentligen har, hittade denna snygga tröjan i morse som jag har knappt använt eller aldrig! Den är jävligt snygg till svarta byxor med hög midja:)



hgj

Hjälp!

Jag får inte till min blogg design:( någon som vill vara en hjälpande hand?:P hihi

hejhopp

Hoppas ni har haft en underbar dag. Själv har jag faktiskt bara varit hemma, börjat plugga lite smått på mitt "eget arbete" i samhälle. Känns bra att vara ute i god tid:)
Ikväll kom syrran och hennes pojkvän på ett kort besök, det var mycket trevligt. Hon har börjat dyka upp mer nu och det kan ju bero på att hon fått körkortet, jag vill också börja men känner att jag inte har tillräckligt med pengar och tid. Mina inkomster går väl mest till att spara till london resan, utgångar och lite kläder och sånt smått. Och min nästa lön måste verkligen gå till vinter jacka, börjar ju bli extremt kallt ute. Men det är så svårt, har inte hittat någon som tilltalat mig, är väldigt sugen på en såkallad ballong jacka. 

Imorgon blir det jobb! Ska också försöka hinna med och kika lite på stan efter jacka och kanske in en sväng på pärlgården. En väldigt roligt butik med massor utav Pärlor, kanske får ihop något fint imorgon så jag kan visa er:)
Efter jobb blir det nog att försöka åka inom gymmet för att få mitt gymkort så att jag kan börja träna höhö så småningom kanske? hihi 



FÅr inte missa att Gratulera min kära vän Rebecca till körkortet<3 Bra kämpat!!
 

 

 

lklk

....

jkh

There's a new wind blowing like I've never known
I'm breathing deeper than I've ever done
And it sure feels good to finally feel the way I do
I wanna love somebody,
love somebody
 like you.

 

Helgen rinner mot sitt slut...

Snart är det åter igen ny vecka:( Jag haft en helt okej helg. I fredags var jag ute med mina underbara tjejer, vi har alltid så kul tillsammans. Vi går helt enkelt så bra ihop :) Ni ska veta att jag verkligen tycker om er <3
Lördag och söndag blev det att plugga för provet jag har imorgon i Samhälle, känner på mig att detta inte kommer går så bra eftersom jag inte kommer ihåg ett jävla piss utav det jag har läst..

Och så klart missade inte jag "ensam mamma söker" ! KAn bara inte missa FRANK, han är så extremt söt:)

Sov så gott kära läsare ..
vi hörs imorgon
puss!

 

 

Good kväll !

Förlåt att jag har varit så dålig på några dagar att skriva :/ men har inte Örkat.
Min helg har varit helt okej. Har både tagit det lugnt och stissat runt. hihi:p Det som tar lite hårt på mig
är att visa folk inte bara kan vara vänner utan att det ska leda till så mycket mer? annars är det bara hejdå.. Det tycker jag är så tråkigt! Man kan väl inte få för många vänner, RIGHT ?

JAJa idag har jag varit på barnkalas, faktiskt riktigt kul va det. Var lite skäptisk mot det för början liksom en söndag? dagen efter LÖrdaG? haha. Men det gjorde faktiskt min söndag att se så många leenden på de små varelserna.  
Stack till mamma efter kalaset och gjorde två impuls köp. En tröja och en halsduk:) Gillar såna spontana köp, bara synd att det ska kosta:P

 

 

Boktips!

Idag vaknade jag 11, det är så skönt att kunna ligga kvar och inte stressa upp kanske tillomed ligga kvar och läsa lite. Jag tycker faktiskt om att läsa ibland dvs om jag är på bra humör eller om det är en väldigt bra bok. Den boken jag läser just nu heter heter Champagne flickan. 
Den handlar om en ung kvinna från skåne. Som bestämmer sig
för att ta ett jobb mitt i köpenhamns sexindustri.  
                                                                                                         
                                                                                                         
SÅ här ser den ut --->
  

 

 

 

 

Längtan

Åhh vad jag saknar kärleken!!

Mätt och Belåten!

Har precis ätit en stor fett potatis från grafffiiiti med skagenröra. Farlig god. Tyckte jag va värd det idag, det är inte så ofta jag unnar mig att köpa köpemat. Det är ju så himla mycket pengar som man kan ha till så mycket roligare saker.:P

OM lite mindre än två månader(december) åker jag och några vänner till LONDON. För några dagar fullt med party,shopping och massa annat skoj. Ser verkligen fram emot det. Hoppas det blir awesome.
Checkade in topshops hemsida imorse men jag hann inte kolla på så mycket mer än på Koftor, får väl erkänna att jag är väldigt svag för dem. Skönt och ha dem under jackan på vintern, men passar lika bra att ha en sommarkväll. JA man kan helt enkelt ha det nästan till allt.

Här är några koftor från Topshop som jag fastnade för:)



Om jag nu hade tänk att köpa alla hade det gått på ca 2.800kr.

God morgon!

Snart dags för mig att hoppa in i duschen och åka in till stan och hämta dem små trollungarna från dagis.
Om ni inte viste det så jobbar jag som barnflicka till två små barn. Många tror att det är ett väldigt soft jobb men det är det absolut inte. Det är mycket som ska hållas koll på.

En vanlig dag för mig som barnflicka: 
 
*Hämta dem på dagis kl 15 (vagn upp och ner från backar)
*Kanske gå hem och leka hos ida ( Min kusin som passar barnens bästa kompisar) Annars bara leka hemma
och det är inte alltid lätt att hitta på något, man vill helst inte göra samma sak. Det är ju booring.
*På tisdagar är det gympa! (idag då)
*Sen 5 halv 6 brukar jag börja med middagen och det är väldigt svårt att hittta på något för dem är väldigt kräsna. (köttbullar och makaroner är en favorit)
*Sen kollar vi lite på tv.
*Jag slutar oftast vid 6.

Menmen nu hinner jag inte skriva mer. Måste chilla till tåget.
Hoppas ni får en underbar dag. Vi hörs när jag kommer hem:)

chaaoo!







Time 4 bed.

Även om det inte är kul att gå och lägga sig så är det jävligt skönt.
Har hållt på lite med blogg designen, viste inte att man kunde göra så här mycket och det är verkligen inte lätt heller. Har fått checka in många blogghjälp sidor för att få några tips. Men jag hoppas verkligen att jag lär mig så småningom så den slipper se så här trist ut, hoppas ni inte går allt för mycket på utsidan det är ju ändå insidan som räknas till sist:)

Imorgon skiter jag i samhälle och sover istället.

 
Jag har en trogen kille vid min sida iallafall<3

Sov så gott!!

Välkommen till min blogg!

Känner att det är tid att starta en blogg nu, har velat göra det länge men aldrig riktigt haft tiden eller orken men jag hoppas verkligen att jag har den nu. Jag känner att det hade varit kul att dela min vardag och min syn på livet med er, dessutom tror jag också det hade hjälpt mig mycket att få skriva av mig lite.
Min blogg kommer nog vara mer som en dagbok (utan att den inte är hemlig då förstås)
Den kommer handla lite om min vardag,vänskap,kärlek,familj,sorg,besvikelser. You name it ! och säkert mycket mer. Kanske tillomed mycket skit som inte alls är intressat att läsa...men som jag känner är bra att få ut.
Jag hoppas verkligen detta kommer gå väga och önska mig lycka till :)

HejHEj Bloggliv:P






RSS 2.0