I`m sorry my friends but i have been busy....

Förlåt mig ännu en gång, Denna extrema dåliga uppdatering får väl er att sluta att checka in och jag hoppas kunna vinna er tillbaka. Orsaken av denna dåliga uppdatering är att jag inte har orkar efter jobb och på helgerna har jag umgåts med vännerna (supit, varit död på dagarna):P)<3. livet har liksm rullat på... Tiden gått fortare än den brukar om det nu är möjligt?

De närmaste senaste dagarna eller vad säger man ? jaja i helgen och igår:P I lördags var jag med min älskade goda vän rebecca i malmö. Först lite förfest hos en som hette stefanie. Sen vidare till Avicii som spelade på slagthuset. Det va en riktigt bra kväll, jag hade himla kul även om jag hade extremt ont i mina fötter och gjorde kasnke några onödiga calls... menmen drickan kan ta över, det är väldigt hemskt på ett sätt men man har väldigt kul med den och åt den. Dessutom är det väldigt gott haha jag tänker inte säga mer om den.
Söndagen blev lugn med en heldel tv tittande. På kvällen kom magnus och vi körde och köpte glass på mcdonalds för att jag tvinga han? haha wellwell.

Igår hade jag tid hos ögonläkaren på helsingborgs lasarett och jag kan meddela att mina ögon är helt friska och klara. jipppi han sa att jag fick börja andvända linser igen som jag har redan böjat med lite smått. Men annars börjar jag vänja mig med Anna glasögonorm. Jag hann även med att shoppa denna dagen, ska ta bilder alldeles strax och visa er mina små inköp. Men nu ska jag rusa ner och sätta på tv för jag vill se robinson, killarna ska tydligen springa nakna? elller? haha i have too seee !!!!

Day off,

Ledig idag, efter att ha jobbat hela helgen:/ Ska jobba mycket i veckan både tis,on,tors,fre. Sen till helgen är jag ledig och på Lördagen ska jag åka till malmö med fina rebecca och äta lite gott och sen partaja till det med att se avicii:) Det kommer nog bli kanon. Länge sen man var ute nu och det ska bli lite spännande och se vad malmö har att erbjuda;) Menmen idag har jag inte tänkt göra så mycket, chilla och kanske städa här uppe lite(Det behövs) hihi.

Sooon



Lördag!!

Well well..

Blir en tidigt kväll idag, det blir jobb imorgon ändån. Men gör mig inte så mycket för jag har inget annat planerat:P Nästa lördag blir det utgång i malmö, Jag o becca har köpt biljetter till avicii:D det kommer nog bli galet! Dessutom kommer lönen på torsdag! Jag längtar såååå. haha Så det gör inget att denna helgen går fort, iallafall inte för min del!
Men jag hoppas ni andra får en underbar LÅNG helg. haha

Quick update!



Förlåt för min dåliga updatering men har haft fullt upp med jobb och körskolan! Så har faktiskt inte haft tid eller ork att sitta vid datorna förren ikväll då haha :P Tur att man kan gå in facebook på mobilen så man inte missar allt för mycket:P Tyvärr funkar det inte att göra blogg inlägg från mobilen, förutom då om man betalar men det pallar jag inte. Imorgon och på lördag är jag ledigt ska bli himla skönt att sova länge:) Dessutom har jag fått en dum förskyldning som jag hoppas på att få sova bort.
 
Ensak jag måste få ut är att jag är såå extremt trött på mina glasögonen, de är bara ivägen hela tiden. Jag vill att mina ögon ska bli friska såå jag kan ha linserna i igen.

Flower makeover.


Before!


After!

Mums Hair cut

 

Klippte av mammas slitna hårtoppar ikväll, jag blev nöjd med resultatet hoppas hon blev det med haha:)

Finally free..

Jobbade en runda idag från 10-14 hos barnen efter det gick jag till frissan och klippte av mina tråkiga toppar( kommer upp bild imorgn). Jag blev nöjd, kanske en anning för kort där framme men annars helt okej :P Imorgn ska jag sova länge, sen ska jag med familj på kräftskiva hos grannarna imorgn kväll, det ska bli så himla gott!

Its Tuesdag!



Åkte in till stan på kvällen med rebecca, vi tog först en cider på hampan och gick sedan vidare till mogwai. Där vi träffade på några trevliga guys. Blev några glas där haha sen gick vi till bakom som nu har tydligen bytt namn til monkey och dansade av oss lite !:P Vi tog taxi hem vi ca 3-4 tiden! late... men det var en väldigt lyckad kväll, jag hade mycket trevlig;D Imorse var tyvärr inte lika kul eftersom jag började kl 8 :/ Men jag fixsade att gå upp o åka iväg efter 3 timmars sömn, och jag tycker åndån jag har varit förvånansvärt pigg idag:P

crazy cat.








Min lilla gubbe älskar verkligen och ligga på rygg och visa upp/ bli klappad på sin tjocka mage;)

Tired body.



Det känns verkligen att inte har varit i gång något alls från att röra sig konstant i 7timmar! Vi har så mycket att göra att man inte hinner ta en rast eller man vill inte för man vill bara bli färdig med alla sysslorna som ska göras innan andra kommer och checkar in. Men nu är jag ledig från det jobbet tills söndag, imrgon blir det att passa barn! På lördag ska antagligen träffa rebecca på kvällen om det inte blir några ändringar. Vi skulle ju ses nu i veckan också men jag har varit helt slut efter jobb så har inte orkat._:( sorry bec.

Black beauty from Topshop!

 
















Tupplur ;)

Nä nu måste jag ta en power Nap är ju helt slut !! Haha städning tar verkligen på krafterna:/ Vi hörs senare !

Woop Woop !

Nu har jag fått ett till extra jobb på helsingborgs city hostel;) såå HAPpY ! Jag har absolut behov av att skaffa fram money nu för att ha möjlighet att kunna flytta till London:D! Sysslorna på jobbet Är att hålla i frukosten, bädda o städa rum och tvätta:) så det kan jag absolut stå ut med;)

Turned to be a great evening:D



Idag har jag ringt runt massa och fråga om lediga tjänster. Fick inte napp någonstans förutom att lämna nr så de kunde ringa upp om det skulle dyka upp något. Så jag va lite deppig innan idag:/ men fick en samtal nu till kvälls kvisten från ett ställe.. Ska dit imorgon och kolla läget lite och hoppas på det bästa:D 
Tänker inte säga mer än så ... hiihi jag kommer absolut uppdatera när jag kommer hem imorgn. Jag ska vara där redan vid 8 så det blir en tidig kväll. Ska kolla på filmen smekmånad kl 21 på kanal 4 en liten stund, den är så roligt! 

 ps. bilden är tagen på min underbara (hjärte) katt ! Fotograf: Emma, vår grannes dotter.

RSS 2.0