Det går framåt!!







Inga direkt bra bilder eftersom de vägrar stå stilla :P Men de har öppnat ögonen och försöker så smått stå
på egna ben !!:)

Danonino <3



LOOOve It !! (Den röda färgen kommer från rödbetor) hihih

Something New




Boots från Skopunkten 399:-



Pilot brillor från Lindex 80:-

Plötsligt händer det...



Ursäkta den tråkiga bakgrunden på bilden. Ni som följer min blogg vet ju om att vi renoverar lite här hemma. Trä golvet är äntligen färdigt som ni ser på bilden and i love it. Annars har väl inte dagen riktigt gått som jag hade planerat, ena barnet mådde illa på gympan och råkade kräkas på mig. Jag har faktiskt väldigt svårt med att inte kräkas själv när någon annan gör det, men med barnen försöker jag alltid hålla tillbaka. Även om det kan komma lite kvävningar? heter det så? eller vad säger man ? haha iallfall jag försökte gör det bästa av situtionen.
Hade ju annars tänkt att åka till väla efter jobbet och träffa mamma och lämna tillbaka klänningen jag köpte på hm men får försöka göra det imorgn istället. Jag ska ändå in till svenskan då och jag måste absolut dit, missade ju förra gången. Sen blir det kanske en runda till skopunkten med mamma och elin. Ta tre betala för 2! Goood Skiitt Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa lite och sen nanna:) VI hörs väl imon:D

PUSS!

Måndag

Hallå puddingar!
Hoppas allt är bra med er, med mig är det iallafall bra. Har sytt lite ikväll på en random neccesär:P den blev inte så snygg så mamma får den haha eftersom hon älskar allt jag gör;) Annars har jag varit och jobbat idag. Det var skönt väder ute idag så det blev mycket lek ut, det gillas:) Imorgon blir det jobb igen, Vi hörs dåå..
Pusssar

Tired of it!

Jag är så himla trött på att gå runt och tänka på dig hela tiden. Men det måste finnas en andledning till varför jag gör det?



Väntar du på mig lika mycket som jag väntar på dig?








Sönday



Stora slappedagen:) Inte gjort så himla mö idag. Vaknade väldigt sent. Sen åkte jag och mamma ner till mormor och åt världens godaste våfflor. Imorgon är det ny vecka och det innebär jobb och skola. Just nu sitter jag och kollar in dessa snygga nyheter från have2have. Jag har bara svarta högklackat, hade varit kul med lite färg och de här cream färgade skorna är sjukt snygga nu till våren/sommaren men de kommer bli smutsiga:P haha

Friday out!




Hade en trevlig utgång med isabella och angelica. Var en liten "festguide" (som blev rätt packad:P) för dem eftersom angelica kommer från uppsala och vet inte så mycket om uteställena här och Isabella har inte varit ute så mycket i helsingborg:) Men jag tycker vi hade en lyckad utgång ändå, fast där inte var så många ute ? hallå löne och allt var är ni ?  hittat bättre ställe än helsingborg? HAha Vi började iallafall kvällen med att ta ett glas hemma hos bella sen stack vi till steakhouse och tog shots:P 25:-/st billigt! Sen satt vi till hamnkrogen och tog varsin cider sen vidare till cardinal och dansade lite !! Vi slutade kvällen med mat på Mcdonalds ( like always ) haha! Sen tog jag bussen hem med inte så nyktra Rebecca:P
 

Sugen!

Have you tasted?




GB`s nya MAGNUM caramel & nuts? I sånna fall gör det, för den är väldigt god och precis sådär lagom stor!!

headeck

Sitter med värsta huvudvärken, så obehalig! Hoppas den går över snart, får väl gå ner och hjälpa den på traven lite med en panodil. Annars har min dag inte varit så speciellt rolig har sovit, myst med kattungarna, sovit , myst med kattungarna, sovit, myst med kattungarna:P haha så har min dag sätt ut! RIKTIG slappedag vill säga* Nu ska jag nog gå ner och slänga mig framför tvn ett tag:) See you later !!!

I can`t decide



KAn inte bestämma mig om jag ska behålla långklänningen eller inte:/ Om jag nu gör det så tänker jag nog gör den lite kortare!

Gorgeous weather!



På väg in till jobb :) underbart väder Idag, känns verkligen som vår:) hoppas det håller i sig nu bara !

Skinnjackan is on;) 

Tv:)

Nu blir det tv:) En unge i minuten på kanal 4 och sen big brother kl 22 :)

På väg hem!

Sitter på tåget på väg hem från jobb :) Gick en runda på stan i förmiddags och hittade ett vitt linne och en långklänning på hm:) så ska hem och testa dem igen, är inte riktig säker på om jag ska behålla klänningen ännu:/ Vi får se! Kommer upp bilder senare eller imorgon :) Pöss

Lunch!

img_5930 (MMS)

Detta blev min lunch idag , kycklingsallad med cola ;) gör det nyttiga onyttigt :p

Bed Time and plans for this week

La mig i sängen precis och ska försöka somna men det kommer nog dröja eftersom jag tog en tupplur i eftermiddags :p nästan två timmar! Imorgon blir det jobb och kanske en snabb runda in på hm :) hihi Så här ser min vecka ut just nu: Måndag: Stan & jobb Tisdag: Jobb Onsdag: Skola Torsdag: Jobb Fredag: Don't know yet? Inte så värst rolig vecka, hade dessutom också behövt börja röra mig lite:/ Men man vet aldrig kanske dyker upp något skoj :p nu ska iallafall försöka sova :) Sov gott !

Want it !



        

     Från H&M alla kostar 99:- /st


Don`t forget !


Sista avsnittet av solsidan kl 20:00




Big brother utröstning kl 21:00



Hej då Nicky:P  och ta gärna Roza med dig!

Power



Blev så extremt sugen på att teckna ikväll/natt:p Här kommer resultatet :P

hemme från becca!



Kom hem för typ en timme sen. Vi hade riktigt mysigt, snackade en massa och kollade på en film som hette "rabbit hole"? haha konstigt namn och kanske lite konstig film:P Nicole kidman är en av huvudpersonerna och hon är inte alls sig lik i filmen tycker jag, det verkar som hon "förnyat" hela sitt face:p Not good!

Annars blev det en massa snack om Roskilde, vi längtar såå!! Hoppas vi har lika tur med vädret detta året!

Take a Nap

Öppnat fönstret , rullat ner rullgardinen, tänt ljus, hör fågelsång :) Nu ska jag ta mig en tupplur:) ikväll blir det kanske att träffa Rebecca:) ha en bra lördag !

Väska under 500:-







      
Så sugen på att köpa en ny väska, behöver verkligen det också:p Dessa här kommer från accent och de kostar under 500 lappen. Jag är mest sugen på 1 och 4 :) hmm svårt val!

Panic..

Pillat med bloggdesignen i evigheter ikväll , den blir inte bra:/ jag vill ha tillbaka den som den var innan men det går inte nu,blää. Men jag är alldeles för trött för att fixsa den nu så ni får leva med denna inatt eller en vecka?:P ja när jag har tid så ska jag designa om den:)

Sov så gott mina kära läsare!!
PUSS på er <3

On my way to work..



Idag har jag min svarta body och de gröna byxorna från hm:) Sitter just nu och äter lite nudlar här framför datorn:p och dricker ett glas cola:) mums! Ska snart cykla ner till tågstationen:) Hör av mig när jag kommer hem!
HA en bra eftermiddag<3

So cutie.



Vår lilla söta Kattmamma har fått 6 st små underbara friska kattungar. Hon har fullt upp i min säng med att mata och tvätta de små:) Tyvärr kommer det ju vara så att vi inte kommer kunna ta hand om alla, även om vi vill. Men det kräver ändå en del att sköta dem. Vi kommer behålla dem så länge dem kräver mamman såklart och dem vi inte får sålda kommer vi själva behålla:) Så är du sugen hör gärna av dig! :)

Just another day..

Idag har jag varit så trött hela dagen, även om det har varit väldigt mycket sol ute idag. Vaknade tidigt imorse av att mamma kom upp och frågade om katten(gravida) kunde få vara i mitt rum, för hon hade värkar och det är inte så lugnt där nere nu eftersom vi håller på att lägga golv. Så hon la sina barn i min säng, fräscht men så klart hur gulligt som helst, så nu kan jag ligga och pussa på dem hela natten:D Annars idag har jag inte gjort så mycket mer än jobbat. Imorgon blir det skola, tänkte att jag skulle kolla lite nu innan sov time så att jag har gjort allt jag skulle göra:P

SOV GOTT!

Love



From freepeople

Sunday morning, i dont care what i look like;)



Jag fick inte min redbull imorse , PANIC:p haha men det ser ut som jag överlever !! Har försökt plugga lite idag med det gick skit. Skrev en referat för några dagar sen men det var för kort, för det måste vara 160 ord, daah!
Igår kväll var jag trött kan jag säga inte lätt att passa en lite bebis. Jag kollade på melodifestivalen, Ändå härligt att Eric saade vann vår lilla kattarpare. Även om jag inte direkt tycker han har någon sång röst så är han värd det. Han gör ju väldigt bra uppträdanden iallfall och dans:) Imorgon blir det jobb för min del och plugg, så inte någon speciellt rolig dag:P Vårt nya golv ska också läggas imorgon det ska iallafall bli spännade. Lovar att ta foton och visa er när det är klart:) Ikväll blir det filmen Bröllopsfotografen och ingen big brother, tyvärr! Mamma får också välja ibland!!

Walking

img_2007 (MMS)

Ute och går med bebis som har somnat gott i vagnen:) jag sitter och tar igen mig lite på en bänk:) Det är underbart väder här i Helsingborg idag!!! Dessutom sitter jag och avgudar mina skor, så glad att jag köpte dem :D

Off to work!

img_2353 (MMS)

Sticker iväg till jobb nu , slutar väl vid 5,6 eller något :) Har på mig den somriga jeans blusen idag och önska det var varmt ute :)

I miss him soo much!

Relax day, everyday?


(Bild på mig påväg till jobb en dag hihi)

Fredag idag och jag har precis ätit Pannkaksrulle med mammsen, Gott! Annars ikväll händer det inte så mycket mer än massa tv tittanden och massa onyttigheter :) Ska iväg och jobba kl 11 imorgon så !

Ha en mysig kväll Gott folk:)

It`s Gone!

Nu är min älskade spiraltrappa borta, det är nog bäst så eftersom den aldrig riktigt har varit stabil:p haha Vi har satt tillbaka vår gamla trappa nu som ska målas i vitt, kommer säkert bli jätte fint, Dessutom får jag ju större här uppe:D Och det är ju ett STORT plus.


 FÖRE:
 dgdg 
                   
 EFTER:
 

TRAPPAN: Ska målas vit


FÖRE däruppe:


EFTER:


Och på Måndag ska där läggas nytt golv där nere:)

Funny :D




Hittade denna roliga sak hemma hos mormor idag. När jag var liten sydde jag alltid på denna när jag besökte mormor. Det var så himla kul och fortfarande kul idag:P Men jag hann aldrig riktigt bli färdig med den så , varför inte göra den klar?:P

Stuff from Ullared:D

Lite saker till mitt Sovrums Fönster:


Fotlampa:)




Krongrej:P



Två små lyktor


Söt liten plåtask

Kläder:


Imitation skinnjacka 


Vårjacka


Brunt läderskärp


Långt Nitskärp

Sen köpte jag också ett par joggingbyxor och lite skönhetsgrejor:)
















Natti natti

Kom hem vid ca 21 från ullareda. Hittade några fina saker bl.a lite inredningsgrejor till sovrummet och kläder. Om jag hinner imorgon innan jobb så ska jag visa er vad jag fyndade:) Sooo don`t miss!

Men ska nanna kudde nu!
Sov så Gott vänner <3

Imorgon bär det av till..



För en dags shopping:)  Det ska bli skoj har inte varit där på länge. Hörs Imorgon<3

Ingen vanlig dag....



För det är MAGDAS födelsedag<3 Ha det äran min älskade vän!! PUssss

My weekend

Fredag: Vaknade upp och var förskyld, jävla skit! Sov nog bort hela den dagen för att vakna upp frisk?? haha vilka drömmar man har ibland. På kvällen kom Magda till mig, vi åt pizza och mös framför tv till big brother.
Sanna och rodney förlovade sig? hahaha vilket skämt liksom , det kan ju bara vara så seriöst!! eller vad tror ni? hur länge kan det vara?.. Jag själv tar förlovningar som rätt stort , det är ett stort steg i ett förhållande. Man ska ju verkligen älska varandra och känna den andra partner väl! Inget man gör efter en vecka?

Lördag: Näsan var på bättrings vägen på morgonen. Det blev snabba ryck upp från sängen för vid elva kom syster och hämtade mig, vi skulle köra och besöka pappa i Tingsryd eller var det andra sidan jordklotet? haha hmm resan började tyvärr inte så bra. Min iphone visade fel eller vad det jag som tog fel på  höger och vänster? haha så vi körde ut på fel motorväg, Bra anna! Så det blev lite extra körning där. Väl framme i Tingsryd var det härligt att se pappa igen. Har inte sett honom på flera månader så det var skönt att se att han mådde bra och trivs där:) På vägen hem trodde syrran att vi skulle bli rånade i smålands mörka skogar så det blev gasen i botten hela vägen hem:P

Söndag: Har precis vaknat, solen skiner :) Härligt. Snälla säg att våren är på gång!!

Sexy man !

Gummistövlar



Ni som följer mig här på bloggen, vet om att jag hade lite problem med mina gamla gummistövlar. Det läcker nämligen in vatten i dem:/ och det är ju inte så bra!! jag har försökt laga dem men det blir inget bra! Så jag får nog satsa på att köpa ett par nya. Är lite sugen på dessa Vagabond gummistövlarna. Var inne på Åhlens idag och testade dem så jag kanske slår till:D Snörningar där bak är absolut ett stort plus!

Helt okej Onsdags kväll!



Ligger i soffan med en filt runt mig och äter Toffifee och dricker ett glas cola:) mums! Snart börjar big brother ! dont miss:P

sleepless night

I natt vid typ halv 2 ringde barnens pappa och sa att mamman hade lite värkar. Så det blev snabba ryck med att packa lite Saker. Så jag sov hos dem inatt men där kom aldrig någon bebis.:/ Hon hade bara små värkar hela natten så det blev inget. Men antagligen så kommer den ikväll/ natt/morgon, någon gång:P haha Vi får hoppas på det iallafall ! Klockan 10 imorse passade jag en liten bebis åt en annan familj:) Jag var sååå himla trött. Och barnet var bara ledsen hela tiden:/ så tråkigt! Men vi gick en liten runda i stan och sen var vi inne på ett cafe och åt lite lunch! Sen tog jag tåget hem vid ett och hoppade direkt ner i sängen, det var såå Skönt!

På väg hem.



Just nu sitter jag på tåget hem från stan:) har varit och passat barnen , mys :D Fick en sån extrem huvudvärk precis , väldigt jobbigt :( Och så sitter jag fel i tåget så jag åker baklänges:/ tror jag måste byta innan jag spyr :p haha väldigt roliga nyheter ni fick där? Men en bra nyhet är det att jag hann inom graffiti och köpte mig en Skagen baguette :) så den ska jag hem och mumsa på! Hihi ikväll blir det nog bara massa tv tittanden och plugga. Imorgon ska iväg och jobba igen sen ska jag till skolan på två lektioner ! Puss
RSS 2.0