Vill ÅKA nUU!



Vill sticka till Roskilde nuu! JAg är så himla taggade, men jag får väl la vänta en dag:P

Glad midsommar bloggen och allihopa:)




(Denna fina bukett gjorde jag:)hihi

Har precis kommit hem från mormor. Har ätit god mat och jordgubbar så klart.! synd att det blev så svinigt kallt nu mot kvällen så jag åkte faktiskt hem, vill inte riskera att bli sjuk!
Nu ska jag nog krypa upp i soffan och kolla om där är något att se.

Ha en fortsatt mysig midsommar:)

At the moment

Just nu sitter jag i en park med en liten bebis som sover i vagnen:) är också så himla trött idag och hade gjort vad som helst för att ligga där i vagnen istället:p råkade även försova mig imorse skulle gått upp kl 6 men somnade om och vaknade kl halv 8 så jag hade en halv timme på mig, haha jag kan inte mer än skratta åt mig själv ! Ska antagligen jobba till kl 14 idag sen ska jag hem och ta en powernap. Ha en bra dag allihopa :) Ps, idag är det exakt 1 vecka kvar tills vi åker till roskilde!

London planer!

Jag har nog inte riktigt gått ut med att jag har planer till att åka till london i sep-okt. Men nu gör jag:P. Det är en sak jag och en nära vän har pratat/önskat att få göra väldigt länge. Vi gillar båda london väldigt mycket och när vi var där i vintras fick vi tydligen inte nog, haha. Men denna gången blir det inte bara en weekend utan Vi har planer på att stanna där ett tag och söka jobb och testa klara oss lite på egen hand. Jag tror detta kommer bli ett stort steg in i vuxen livet.
Jag har inget direkt önske jobb när jag åker till london utan det blir det jag får. Tänker absolut inte har så stora krav verken på jobb eller boende. Jag tror verkligen att man få ta det lite som det kommer när man tar en sånn här resa. Bara man har boende några veckor fram och cash då. Sen att man är flitigt och visar att man vill ha jobb så ska det nog gå väga;) Hoppas jag!! menmen har inte så mycket mer att skriva, ville bara dela med mig lite om mina planer framöver. CIAOOO

Anna tipsar:P

Dålig på att skiva cv? Denna sidan kan hjälpa enormt -> www.cv-online.se

Studenten!



Skulle göra två buketter, men det slutade med att mamma fick göra det! Hon är ju så duktig på sånt.




Så här såg jag ut:P





Vackra studenten REBECCA:)


Kom till rebecca vid ca 7-halv 8. Där bjöds det på pastasallad och annan plock mat gottgott! Sen blev naturligtvis mycket alkolhol:) Rebecca hade två danska vänner också på besök så jag hängde mest med dem hela kvällen, vi åkte också in till stan en runda för att kolla läget. Det var en mycket trevlig kväll.! Stack också in till MAgda<3 en snabbis och gav presenten, GRattis ännu en gång till er båda:) tycker om er väldigt mycket! <3

hahahah !



Förlåt men jag kunde inte låta bli, vilken jäävla näsa. Denna näsan gjorde min tågresa roligare må jag säga;) Fick även ta en extra koll på personen när jag gick av och se om det verkligen stämde som det dock inte gjorde.

Bikini!



Idag fick jag hem bikinin från h&m:)  

Du vet sånn Bad day!



När man bara går runt och känner sig som en zombie... Man vill inte visa sig för någon och unviket gärna det sociala:P idag har varit en sådan dag för mig. Hade gärna bara velat ligga kvar i sängen och ta täcket över huvudet. Men det gick tyvärr inte eftersom jag hade körskola kl 1, sen vid 3 skulle jag jobba så fick tvinga mig iväg ändån. Imorgon har jag iallfall inget planerat, ska nog följa med mamma och köpa rosor. På fredag tar ju två av mina närmaste vänner studenten så ska på två partajer.;) ska blii jävligt kul!

Men nu ska jag äta jordgubbar och Glass. MUMS!

Jobb dagarna:)

Jag har gjort två/tre inlägg från mobilen men dem har inte kommit upp , så tråkigt:/ Någon som vet om de har bytt numret?

Jaja... iallafall som ni redan kanske vet har jag jobbat från tors-sönd hos barnen. Det har faktiskt gott bra, jag trodde det skulle bli väldigt svårt att vakna så tidigt på morgonen och ändån vara på bra humör men det lyckades jag med. Småbarn är ju underbara på morgon när de är sådär nyvakna och gosiga. Man kan ju säga att det kommer bli ännnuu mysigare med sina egna i framtiden! Annars på dagarna har vi varit ute mycket i solen, det har ju varit underbart väder. Så jag har kunnat ligga och sola lite medans dem har lekt eller sovit i vagnen:P Vi var ute och åt i lördags på resturang. Deras farmor bjöd och det va ju jätte snällt. Sen igår var vi på pålsjö paviljongen och fikade: våfflor och glass och lyssnade på live musik där, enormt mysigt. Så om jag ska sammansatta dessa dagar med ord så skulle jag beskriva de som: kämpiga, roliga men så enormt kärleksfulla.

MEN det är JÄVLIGT SKÖNT att vara hemma!!

img_6728 (MMS)

RSS 2.0