Valborg!

Nu ska jag hoppa in i duschen:) har legat på gräset och solat lite! Ikväll blir det grillning hemma hos Rebecca sen Utgång;) Kommer bli skoj:D Vi hörs kanske av lite senare ikväll, HA en underbar Valborg snyggingar<3

Cute little thing

Dålig uppdatering!

FÖRLÅT alla! som kommer in varje dag och tror där är något nytt:/ och så är där inget men jag har tagit en liten paus från bloggen. Det får man lov ibland;) Just nu sitter jag iallafall här och har fönstret öppet och luktar massa grill och jag blir så himla hungrig. Tyvärr är det inte vi som grillar:/ Men imorgon blir det att grilla/festa hemma hos Rebecca eftersom det är Valborg. Sen blir det utgång, är så extremt taggad redan nu hihi:P Kan detta sluta bra? NI får väl vänta och se;)
Var i skolan i onsdags som jag berättade, gick sen på stan en liten runda och köpte mig en vårjacka:) jätte fin! Den är tyvärr från förra året så jag måste ha S i den istället för M som jag brukar ha i jackor. Men den sitter bra ändån kanske lite tajt men vadfan få träna bort lite. I torsdag gjorde jag nada, följde bara med mamma och handlade lite mat för helgen. Och idag har jag sovit mycket och legat och solat med rebecca i trädgården, MYS.
Nu ikväll vet jag inte vad som händer antagligen ingeting:/ hihi men ni andra får ha en så trevlig kväll som möjligt:)
MÅnga pussar

Schoool

img_5589 (MMS)

Sitter just nu i skolan och väntar på att få gå in och redovisa mitt arbete :) lite nervös men det kommer gå bra! Sen ska jag försöka hinna med och gå inom hm innan tåget för att lämna tillbaka min bruna jacka ! Jag har bestämt mig nu för att inte behålla den, tog sin tid!

My day !

Har precis hoppat ner i sängen det är så himla skönt att strecka ut kroppen :) Jobbade 15-18 idag sen kom Rebecca och hämtade mig :) Vi gick en runda i hamnen och åt glass och snackade en massa ! Så härligt att kunna vara ute och inte frysa:) summer i love ! Nu ska jag försöka blund, imorgon blir det en sväng till skolan. Miss my boy:/

Chokladsås till glassen




100 gram smör
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 dl socker
1 dl vispgrädde

Blanda alla ingredienser i en kastrull och varm på.

Hade ingen färdig chokladsås hemma till glassen så gjorde en egen istället! Snabb o Enkel ;D

hellu monday!



Idag körde jag och mammsen till Domsten(strand) en runda men det var inte så varmt så vi stack hem och solade i trädgården istället:) Vi drack cola och dippade chips mums. hihi Sen fick jag huvudvärk av för mycket sol kan jag gissa :/ så gick in och sov ett par timmar ! Nu ska jag gå ner och lägga mig i soffan och kolla på bb. Sen blir det sängen, jobb imorgon.

CIAooo

HAHA!

Min påsk!

Mina påskdagar har varit BRA! På långfredag så solade jag ute i trädgården och brände mig riktigt, aoo :P Sen på kvällen kom Magda hit och vi förfestade lite här sen stack vi ut på stan:)



Snäckan och jag:)

Påskafton

Spenderade jag hos mormor som vanligt:) Med mycket god påskmad.



Och påskdagen(idag) sov jag läänge! Skönt! Sen körde vi ner och åt resterna från igår :P som vi alltid gör och det var lika gott idag men nu får det vänta tills midsommar:)



En liten bild på mig får avsluta denna påskhelg:) Tycker ni inte jag har fått lite färg iallafall?:P







Just nu

img_0595 (MMS)

Sitter jag och syrran,Niklas o mamma och grillar bananer;) mums ! Ska snart hämta glassen! Och så klart kolla på bb lite :)

Puss!

img_1242 (MMS)

Nu är jag hemma hos mormor:) och väntar på att maten ska bli färdig, det kommer nog dröja ett tag:/ hihi jag hungrig !  Mormor har helkropps speglar i hallen så passade på att ta ett foto;)

Glad påsk på er alla :)

img_5183 (MMS)

Ikväll blir det att fira påsk hemma hos mormor , det ska bli riktigt gott ! Är faktiskt lite sugen på påskmat ;)

The dress



Ibland önska jag att jag skulle gå på balen, bara för att kunna ha klänning:) Men jag får väl drömma och vänta tills jag gifter mig istället? för då kommer det vara min dag:D

Huge brain!

img_1710 (MMS)

Så här stor är min hjärna idag eftersom jag ska till skolan ;)

Today !



Idag har jag varit hemma, inget jobb. Så det blev till att plugga antiken, jag måste bara skärpa mig och bli färdig, så jag kan börja med nästa ämne. Sen har jag också solat lite i trädgården idag, satt stolen vi huskanten där det inte blåste så det blev hot!! Tycker jag har fått lite färg kanske mest på bröstet men älskar det. Imorgon ska jag till skolan och plugga lite sen ska jag jobba:) Men vi hörs av imorgon, tror jag;)

I have tooo:P



Säkert inte någon som kommer fatta mer än vi :P hahahaha men måste ha det som minne, det var så himla kul;P haha

End of the weekend.

img_5837 (MMS)

Nu ska jag hoppa ner i sängen, helgen lider tyvärr mot sitt slut:/ men  jag har haft en kanon helg med mina underbara vänner :) Tack för att ni finns <3 Rebecca hoppas du får en skön och rolig vecka i barcelona :D själv har jag inte så mycket planerat i veckan det blir  att åka till Båstad i morgon för att handla lite färska råvaror till påsk! Sen blir det jobb. På onsdag blir det skolan först och sen jobb :) Sov så Gott !   I miss you J :/

Pizza!

Testade precis att göra pizza med sånt här  pizza-kit:) Sjukt lätt och roligt ! Tar typ bara en halv timme att göra och det blir extremt gott;)


Så här blev resultatet:


      
                                      Mums!


Årets första grillning :)

img_0368 (MMS)

Har precis grillat med magda, becca och hennes bror Dennis:) det var smaskigt! Längtar  bara tills man kan sitta ute också.

My hair grows?



Tog ett ordentligt koll på mitt hår imorse och jag tycker faktiskt det har blivit lite längre? det kanske äntligen, äntligen växer ut lite :) Im soo happy

Drunk,hungry but happy;)



Igår åkte jag o Magda in till stan och tog några glas på Lilla helvetet:) Det var mycket mysigt och trevligt!  Sen bestämde vi oss för att det var tillräckligt och magdas kära Mikael hämtade oss i stan och körde mig hem! that's my type of guy:P hahah

Vi åt så klart mcdonalds också;)

 

Friday morning.



Sitter här och lyssnar lite på volbeat och blir bara på så jävla bra humör. Helt crazy:P Ska snart sätta igång med att städa lite, magda kommer hit senare:) Vi ska chilla här lite och kolla på kattungarna sen ska vi nog ta tåget in till stan och ta ett glas eller två;) Vi får helt enkelt se!

Energie dricka gör det så enklare för mig på morgonen:) beroende?

Clean?




Jag måste verkligen städa mitt data/symaskins bord !!:P

H&m o Din sko

  
         mjukis shorts o spetslinne                                 randigt Linne


                     volang Linne

 
                    Tröja                                                      Jacka


                 Strand väska


                                    Bruna läder skor
 

Påväg till väla centrum ;) ska byta storle...

Påväg till väla centrum ;) ska byta storlek i en jacka och sen kolla väska o ett par skor:) Mamma slutar kl 3 så åker hem med henne sen ! Pusss

I want them soo BAD!

Jag stör mig på människor som alltid ska ha Rätt!!

Istället för att erkänna att man gjorde fel och gå vidare liksom!!
ÅHHH

On the road again !

img_8342 (MMS)

Sitter just nu i bilen påväg hem från pappa! Han bor just nu i Tingsryd(öde). Det är En jävla lång bit att köra men som tur så kan jag vila lite ;) men vi är snart snart himma !! Puss

Ice ice babe.



Sitter här och gottar mig med glass. Blir ingen sen kväll för mig ikväll:P ska upp tidigt imorgon och jobba! KL 8 ska jag vara där. Kanske bli att kolla på Big brother iallafall sen direkt i säng!! ;)

Just another friday.

Ja då var det fredag, skönt! Kunde sova länge i morse som sakt och det gjorde jag med. Gick upp vid ca 11. Idag/kväll vet jag inte vad som händer. Jag kan inte gå ut för jag ska upp kl halv 6 imorgon för att jobba. Så det blir en lugn fredag med en bra film kanske?. Som ni ser i förra inlägget så fyller min pappa 52 år idag GRATTIS! På söndag ska vi åka upp till honom och fira lite smått.

Hör av mig senare idag:)
HA en super fredag!

Birthday!

          Grattis PÅ födelsedagen älskade Pappa<3

      En gammal bild på lilla Pappsen idag blir han 52år!

Nighty nighty

Var och jobbade en runda innan idag, det gick jätte bra! Hände en skit rolig sak med den lilla killen. Jag råkade tappa mina solglasögonen när jag skulle klä av han ytterkläder för de var i håret. Så brast han bara ut, åhh du tappade ÖGONEN! sen kollade han upp på mig helt chockad och skulle se om jag hade ögonen kvar :P 
Sen andades han ut lugnt och förklarade för mig att det inte var någon fara!! hihi Sånt gör verkligen min dag när jag är där allså.

Annars så slutade jag vid 6 och tog tåget hem. Sen gjorde jag inte så mycket mer än åt och checkade in fb.
Mamma kom hem för en halv timme sedan eftersom de hade kvällsöppet på väla. Men hon ligger redan i säng för hon ska upp tidigt imorgon och det ska inte jag HAHA ! för jag kan bara sooova. Nej där var jag taskigt, alla ni som ska iväg till jobb/skola får ha en så bra dag som möjligt. NI får tänka att ni gör något vetttigt iallafall;)

Men nu ska jag gå och nanna. Kanske spela lite Farm frenzy först ( det är jätte skoj ) men egentligen för små barn? men who cares? Är man lite efterbliven så är man liksom;)  

Imorgon Fyller pappsen år<3

PUss på er!

And the Lord asks me what I did with my life, I will say I spent it with you.

BALI!

Min Snygga kusin Ida befinner sig just nu på Bail ! Vill ni läsa hennes äventyr så checka in !http://liabeach.blogspot.com/

Svettigt!



Sitter här och är hur svettig som helst, uhh måste gå ner och duscha nu allså. Som sakt var jag på skolan en runda imorse. Läraren verkar inte så glad på mig eftersom jag är väldigt seg med att lämna in uppgifterna:/ jag ska göra det!, men jag har så stora krav på mig att göra det så bra som möjligt ! måste sluta med sånt.
Just nu håller jag på med att läsa antiken. Så himla tråkig, okej att jag älskar antika möbler med detta går mig på nervorna:P Men nej nu måste jag hoppa in i duschen, rinner snart ner svett från pannan haha NEJ skoja där.
PUSSs

Onsdag!

Idag är en sådan dag jag bara vill sova bort ! Men det går inte eftersom jag startar den nya kursen idag (religion) och jag måste hämta en lärobok som jag har beställt till svenskan :/ 400 spänn för den boken ,bläää! Hatar lägga ut pengar på läromedel haha. Hoppas iallafall att ni får en mycket roligare dag :) Pussss

Sorry!

Förlåt mig för de dåliga och tråkiga uppdateringarna. Har inte alls varit sugen på att skriva :/ och jag har inget kul att berätta heller för den delen ! Min vardag flyter på som vanligt dvs plugg, jobb o sova ! Så trist men det sägs att livet blir som man gör det till?. Jo visst jag hade gärna velat göra något annat med mitt liv men allt handlar om de förbaskade pengarna. Men När jag är färdig med all plugg och tjänat ihop pengar ska jag ut på äventyr !! Det har jag lovat mig själv:) men nu ska jag försöka sova, har en lektion i morgon bitti. Sov Sött

Before bed Time !

Tänkte bara uppdatera snabbt innan jag somnar :) Min måndag har varit helt okej har hunnit med en del som skulle göras! Det första var att göra ett grammatik prov på svenskan och det tyckte jag gick super sen gick jag inom körskolan och skrev in mig där !! Allvar nu Anna !! Hihi sen var det jobb som gällde ;) behöver massa jobbtider nu om jag ska klara av att betala körkortet för det absolut inte det billigaste ! Ikväll har jag börjat sticka lite smått, vet inte vad det ska bli än :p vi får väl se!! Sov så gott nu så hörs vi imorgon ;)

Det är över nu !

En pojke reser till månen
En annan, siktar mot solen
En tredje, kommer aldrig iväg
Han viskar: När natten faller,
och du, känner dig frusen,
då lever, då finns jag här för dig

Det är över nu
Men jag kommer ihåg alla dagar med dig
Dom är över nu
Hör ett bom bom bom som kallar på dig

Ibland ser jag dig gå på bussen
Ibland ser jag dig på nån gata
Och alltid verkar du vara på väg
Och dom säger, att du lever ensam
Och dom säger, du lyssnar på Elvis
Och målar, med sorg i varje färg

Det är över nu
Men jag kommer ihåg alla dagar med dig
Dom är över nu
Hör ett bom bom bom som kallar på dig

Det är över nu
Men jag kommer ihåg en helt annan tid
Den är över nu
Det hörs en kall, kall vind som sveper förbi

Här kommer solen
Här kommer en sol som säger:
Aldrig mera regn,
aldrig mera regn

Det är över nu

crazy pic!



Friday I`m in love!



Har precis skärt lite Morotts o gurkstavar till ikväll! Blandat två dippor och köpte chips o godis:) All in ikvälll!!!

April April din dumma sill, jag kan lura dig

Vart jag vill ;)

you make a grown man cry



Då var denna Torsdagen slut, har gått rätt snabbt ! Jobbade innan idag och slutade sex. Stack hem och åt fisk som mamma hade lagat, väldigt god! Sen ikväll har jag bara legat framför tven. Imorgn är det fredag och jag kan sova hur länge jag vill, Så skönt! Min söta kusin Ida åker iväg till Bali, såå aviis! Jag vill med dit, någon som är sugen? hihi MEN har det super IDA och sola lite för mig med! Imorgon/idag kväll ska jag träffa magda o becca, vi ska nog bara chilla och feta oss :) som alltid?

Till syrran !!


                499:- (röda)                                1 200:- (Finns i flera färger)



RSS 2.0