30 dec

hgjg

SnArt nyårsAfton, blir middag hemma hos mig med söta tjejor.:) Sen får vi se vad det bär:P

Det har hänt än hel del detta året, massa skoj, kärlek, sorg,vänskap,glädje, festanden, illamåenden haha nej men jag kommer lämna 2010 med ett leende, jag haft ett bra år. Fått mina underbara vänner ännu närmre och det älskar jag, vad skulle jag göra utan er liksom. Jag har fått jobb för första gången? som jag troligt viss har nu till sommaren också, har planer för att testa mina vingar sen efter sommaren, kanske tar den barutbildning iallafall? jag ska helt enkelt göra det som faller mig in, inte tänka så jävla mycket utan köra på.! det är en sak jag har lärt mig detta året att verkligen tro på mig själv och göra just det jag känner för, inte behöva gå runt och ångra saker..utan go with the flow liksom:P haha 
JAg hoppas också detta året att finna en prins, kanske någon galen som följer med mig på min färd?  Jag saknar den känslan att vara Kär så otroligt mycket!
Nämen helt enkelt jag ser framimot 2011!! IM ready<3

 

 

Födelsedag.


Ska snart åka till syster och fira henne, Mys ! Tänkte att jag skulle ha min nya topp från Noa noa som jag köpte i Helsingör i MÅndags:) Så här ser den ut --->

 

lll

fss

tycker om halsen på den jätte mycket:)





Syster 22år

jjhdfsfdsdffds

Welll...

sffsd

i'm not gonna wait forever..

28 dec

 

gd

Idag har jag sovit och handlat lite för nyår, eftersom det är jag som ska ha det i år! JAg älskar att partyfixsa och just på nyår kan man vara lite extrem , med GLitter!!
Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig får väl smyg titta lite i syrrans gaderob imorgon och se om jag hittar något snyggt;) Hon fyller ju 22 år imorgon ! GRAttis till dig <<3<3<3
Sen blir det kanske utgång, sista kingston för detta året!! Egentligen är det kanske inte så bra för mig, utgång=alkohol för min del och jag fick ju tillräckligt denna helgen kan jag säga, har nog aldrig varit så bakfull!! Men det var det värt:)

 

<3

Jag saknar någon att gosa med :`(

God jul på er Alla !!


Hoppas ni hade en underbar julAfton! det hade jag :) Var hemma hos mormor som vanligt, alltid lika mysigt !
Åt god julmat och fick fina gåvor! b.la fick:



ghf

En holebrook "pippi" tröja!


dsadsa

Ed Hardly parfym! Mums*

hgf

Tritoni klocka !

Sen fick jag också lite små grejor som jag är väldigt glad över!
och sen cash:)

Men julen handlar inte om hur mycket man får, utan vad vi har och vad vi ska ta vara på! Man kunde ha det så mycket sämre.. Jag är jätte glad för det jag har, visst kan man alltid gnälla på något men för det mesta är jag så nöjd! <3

 

Julbäddat !

hhg

Mys!

Det närmar sig...

j

idag har jag varit duktig och packat in julklappar!
Det är så himla kul;) ellr vad tycker ni? 

Ben & Jerry's


MÅste testas :) Gudomlig !

daad

London stuff

 

dfs

dfsdfsfs



Här är 3 utav de plagg jag köpte i london. Kommer mer, men får vänta tills imorgon är så himla trött!

:)

Fick föresten hem en provdocka i veckan (inte en helt vanlig utan sånn man kan nåla på) mamma fick den från någon från sitt jobb så det var ju jätte snällt!
Jag har varit lite inne på att sy kläder ett tag nu som en hobby  :) och denna kan vara till stor hjälp:)

dasda

Skärpning Anna !

Förlåt alla trogna läsare att jag har varit så dålig på att uppdatera på några veckor? åh tiden går så fort!
verkligen ledsen men jag har skäl:P jag har faktiskt legat sjuk ända sen jag kom hem från london? kul va? vad kan det bero på egentligen? för mycket party? höhö
jaja det bjuder jag på i sånna fall, för pubarna i london är inget att skämt om:) vilken stämning! love it!!
Kommer upp bilder snart , det lovar jag:)

Idag är jag iallafall på benen igen:P för jag har varit ute och julhandlat med min lilla mamma. Hittade lite fina grejor, lite till mig själv också som inte alls var meningen.....men sånt händer ;) 
Nu ikväll har jag bara legat framför brasan och tagit det lugnt, tvingade katten ligga hos mig, mohaha
ja vad gör man inte egentligen ? var är min man? nä just det har ju ingen:(  

 


<3

Om det är meningen så träffas vi igen :)

JObbigt läge...

Kom precis hem efter att stått på åhlens typ ca 2 timmar för att vänta på mamma, efter ca 1 timme börjar jag bli orolig, varföör kommer hon inte liksom? har det hänt något? Tills slut bestämmer jag mig för att åka hem. ni kan inte förstå hur arg jag var och orolig. Tills slut får jag tag på henne när jag ringer hem..:
JAg: VAr fan är du? jag har stått på åhlens i ca 2 tim?
Mamma: ja jag vänta i en timme där nere vid heminredningen.
JAg: men det ligger ju för fan där uppe?
Mamma: Amen har du varit på söder? JAg sa ju vid norra ..
Där finns 2 åhlens i helsingborg ett i norr o ett på söder. Heminredningen är där nere på norr och där uppe på söder:P
JUst nu pratar vi inte med varandra ... skällde ut henne när hon kom och hämta mig på tågstationen, för fan skaffa MObil!

Hej min älskade blogg ;) just nu sitter ja...

Hej min älskade blogg ;) just nu sitter jag på samhälle , känner mig väldigt ointresserad eftersom jag sitter och bloggar haha :) fick iallafalll precis reda på att jag fick godkänt i engelskan är så himla glad eftersom jag inte riktigt lagt så Mycket energi på det! Så jag är jätte HAPpY :)

:)




hgjgjggd

dsdsa

ffsfdsdfs

Plånboken+väskan köpt på Åhlens o scarfen lindex:)

 

Just the way you are.


Söndag igen då, gör inget för mig att tiden går fort vill bara iväg till LONdon nuu ! Åker på Onsdag kväll så bara tre dagar kvar nu ! Awesome:)
I fredags stack jag hem till mina underbara töser magda o becca och kollade på idol. JAy ska ju självklart vinna ingen snack om saken:)
Men det va också en väldigt känslosam fredag, är piss trött på  att folk ska kalla någon något bara för att? jaa jag vet inte, vad hjälper det dig liksom? Så jag bestämde mig för att riktigt ta tag i saken och bara säga Nej nu är det tillräckligt! Jag orkar egentligen inte bryr mig så mycket men han är en vuxen man och borde förstå första gången! Just sånna folk hatar jag och det är inte många jag hatar. JAg har iallfall accepterat att folk är olika, hoppas du också gör det snart!  
Som tur är jag lite starkar i mig själv NU men finns folk som är väldigt svaga för sånt och det kan leda till så mycket.  Soo grow up boy !

Igår var det Lördag, och jag hade fyllt upp! åkte en liten roadtrip till ängelholm med syrran och shoppade lite. Så mysigt. Hittade mig en väska,plånbok, och scarf!
Jag vet att jag borde spara mina pengar nu men kunde inte låta bli. What ever:P haha
sen på kvällen skulle jag passa älsklingsbarnen, det var lite svårt att nanna dem men gick till slut, jipppi :)
Sen kom snälla michell och hämtade mig, vi kollade lite på film hemma hos mig och snackade lite. Jag vet att du har det svårt just nu men ibland kan tiden läka sår. och jag är hundra procent säker på att det kommer göra så med dig för du är en stark kille<3

idag ska jag plugggaaaaaaa:/

Tips..

img_5166 (MMS)

Har äntligen lärt mig att blogga via iphone ;) bättre sent en aldrig ! Just nu sitter jag eller ligger i min säng och försöker plugga men det går bara inte. Så ett råd plugga aldrig i sängen efter ett tag är man i drömmarnas land, hände mig precis iallafall :) Skriver mer ikväll :) tjaoo

RSS 2.0