Fish!

img_0260 (MMS)

Ikväll blir det fiskgryta hemma hos mormor med massa grönsaker i , mums :)

Sunday morning!



God morgon sötnosar. Igår gjorde jag inte så mycket, kollade lite på melodifestivalen. Nicke borg var fan GRYm! love it. Sen kollade jag på filmen "Mitt stora feta grekiska bröllop" med mamma :P den är verkligen rolig.
Idag har jag inget planerat heller.:/ tråkig helg. Ska kanske sy lite? är faktiskt ganska sugen på det!

Same pics , different color.





Good morning

Hoppas ni har haft en bra natt och sovit gott:) Igår kväll gjorde jag icke så mycket , Mös mest framför tvn med en vän:) Och så kollade jag så klart på big brother, redan sex i huset efter en vecka haha hur ska detta gå? 
Annars idag ska jag försöka plugga lite svenska :) Sen ikväll så ska jag nog träffa magda , hoppas jag ! Kanske åka inte till stan och tar en fika eller något.

Ha en underbar Lördag Alla <3



chilling...

Ligger i min häärliga säng och läser. HAr städat lite smått:P haha ska väl städa vidare snart, tog bara en liten paus i mellan:) Ikväll vet jag inte vad som händer, om ni har något förslag så är det bara att säga till:) kanske gå ut och ta ett glas?:p Imorgon ska jag iallafall träffa härliga magda<3 har inte träffat henne på aslänge , känns det som, Men det har nog bara gått en vecka:P

puss på er:)

Cheap Monday!



Dessa kommer från cheap monday. Tycker de liknar lite lösnaglar? haha
Men dem är absolut as fräcka!

Mest använda!






Måste vara mina Cheap monday jeans:) Som jag köpte på weekday i Malmö!
De har en härlig mörk blå färg ! I love them<3

Forgot..




Har kollat igenom min gaderob lite nu på morgonen och hittade denna snyggingen. Som jag aldrig använt, hade till och med prislappen kvar, illa!! Men visst är den snygg? Jag gillar den (kanske därför jag köpte den?) Den ska absolut på mer!!

bad day!

Fy vad jag har tråkigt just nu.. Har inte alls mycket att göra idag! Mamma gör vid sig, hon börjar jobba kl 3. Så när hon har åkt så tänkte jag nog att jag skulle hoppa inte i duschen. pyssla om mig själv lita. :p Sen måste jag städa lite här uppe det ser för jävligt ut !

The perfect smile?




Vad är det perfekta leendet för er? är det jämna,vita tänder?

Jag checkade in topshops hemsida en snabbis och fick syn på denna modell på första sidan och jag la först märke till hennes framtänder som ni ser har hon ett rättså stort mellanrum där.
När jag var liten eller runt 15? fixade jag mina tänder för jag hade ett mellanrum mellan mina framtänderna. Jag mådde faktiskt väldigt dåligt av detta så därför jag gjorde det:) och jag trivs med hur jag har det nu! Men man börjar mer och mer se modeller med mellanrum mellan framtänderna och jag tycker faktiskt det är lite charmigt på vissa:)

Pregnant:D



Bli inte rädda för att det är jag som gravid, för det är absolut omöjligt att jag skulle kunna vara:p Nej det är allså så att min lilla kisse är pregnant haha så mysigt. OM man lägger ett öra mot magen kan man höra lite bubblanden:P haha Hon kommer blir världens bästa mamma. Dessutom så slipper kanske jag vara hennes bebis och slippa bli tvättad i facet all the time:P

time to say goodbye to the past?

Sitter just nu och kollar lite på Lyxhem till salu, väldigt roligt program. Man får följa två mäklare som värderar och säljer lyxhem runt köpenhamn. Så det programet kan jag lätt tipsa om, det går varje vardag kl 6 på kanal 4+! Igår gjorde jag inte så mycket, jobbade hela dagen med barnen nästan:) Innan idag var jag i skolan en runda för en lektion på svenskan, det gick kanon:) lämnade samtigt in lite uppgifter som jag har gjort  :)

Jag sitter också och tänker lite på vänskap. Det börjar kännas så konstigt mellan en vän och mig. Vi har länge varit väldigt nära varandra. Men helt plötsligt känns vi så långt ifrån varandra. Och hon har nästan inte alls hört av sig denna veckan så vet inte riktigt hur jag ska gå väga, ska jag verkligen låta vår vänskap rinna ut i sanden? Det går inte bara att hon hör av sig när hon känner för det och att jag ska finnas där? Känns nästan som hon tar mig lite för givet.

 

Pläd.



Hittade denna snygga pläd på h&m HOME, tror jag ska unna mig den:)

Snygga Örhängen från Johanna





www.itemsbyjohanna.se

Take me back.



Jag vill tillbaka till London, Alla känns så mycket mer levande där.

your smile makes my day



Kollat färdigt på solsidan, bästa programet just nu, skrattar varje gång:) Fattar inte hur de kommer på så bra meningar till allt:P verkligen bra jobbat ! Om en halv timme börjar big brother, hoppas där är några galna folk med annars är det inte så kul men det ser de väl till att där finns med :) Annars idag har jag inte gjort så mycket. Försökte göra en toscakaka men den blev inte så bra så tänker inte visa den för er, men mamma älskade den iallafall och det var ju bra:) Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, om jag ska till skolan en sväng ändån eller inte. Egentligen behövs inte det om man då inte behöver hjälp. Men ibland behöver jag hjälp med att komma igång bara :p haha så får se vad jag gör!

Fått höra av några utav er att ni vill ser mer bilder så ska försöka ladda upp mer:)

Big brother!



Premiär ikväll kl 21 på kanal 11! Hoppas där är många crazy people;)

Bad hair.

Jag har nog världens tråkigaste hår efter att jag har duschat. Det är lite halv lockigt med virvlar i eller något och torrt, och JA jag använder balsam men det hjälper inte. Har ni några bra tips? Får väl köpa någon inpackning i veckan och se om det hjälper. Kanske har mitt hår fått nog av vintern med?

Dejligt!



Gjorde mig en Milshake med Noisette :)

<3

Visst är det jobbigt när man bara går runder och tänker på en person hela tiden, när man egentligen inte borde.
Utan borde släppa taget.

summer pics.












Några härliga sommar bilder från min kamera:)





And it hurts with every heartbeat

...............................................

Fest topp!




Sydde en liten svart party topp igår ! (kameran är inte den bästa)

home



Äntligen hemma. Allt gick bra idag med barnen:) Ska börja skriva lite på min uppsats som ska in imorgon! Men nu ska jag fortsätta njuta av min ben and jerrry haha Peace

So if you wanna live that life, Fine then fuck of!

Valentines day



Imorse var jag på en liten information på folkuniversitet, eftersom det är där jag ska läsa nu. Fick träffa min lärare i svenska och hon verkar hur gullig som helst. Ska på första lektionen på onsdag, har också fått en liten läxsa tills dess om att skriva en lite uppsats om ett  valfritt ämne:) så det ska jag försöka fixsa. Efter informationen gick jag in på åhlens och köpte mig lite nya skolsaker, alltid lika kul haha och som sakt en ny kalender, som jag ska skriva i såå fiint:p Imorgon ska jag passa barnen. Det blir gympa med dem :) kul! 
Ni får ha en fortsatt trevlig valentines dag, hoppas ni har någon att tillbringa natten med. Jag önska jag hade iallafall. Saknar kärleken<3

Alla hjärtans dag!



Alla får blommor utom jag:/ blää såå lissen !
Men hoppas ni får en underbar dag/kväll alla <3

H&m blus



Kör på en liten blommig snäll, romatisk blus kväll:)

Lördag



Sitter och väntar på att maten ska bli färdig, är lite smått sugen nu:pIkväll hade jag tänkt har en filmkväll med vännen Magnus men min jävla tv vill inte funka, får absolut damp på sånt här och har absolut inget tålamod för tekniken. Blir bara så arg! Sånt här kan jag tillomed gråta för haha löjligt va? Men han kommer en sväng ändå så det blir väl att man babblar lite sen kanske åker in till stan för att handla godis? haha såå sugen

Bag:)



Love it !!

My space!








Så här ser det ut just nu ! Rätt så nöjd, finns lite små grejor att fixsa tex lite ny belysning och kanske lite konst på väggarna :)

Gottesugen


Idag är jag så sugen på en riktig hemma kväll med en bra film,chips,dippa,godis och cola:) Helt enkelt allt man inte bör äta:)

Friday night !



Fredag kväll och jag sitter hemma och deppar! Så himla tråkigt! Har möblerat om lite här uppe på mitt space !  har nu datorn och symaskinen på samma bord, och det är verkligen bra, om jag behöver kolla in något på internet:) Så jag är nöjd. Ska försöka ta några bilder imorgon så ni får ser hur det ser ut:)Men nu ska jag ner och hämta ett glas cola:)

pösss på er

<3



Jag andas i det tomrum som blev över.
JAg Saknar dig!

Massage




Hej på er!
Har precis tagit en lång dusch, rakat benen, filat fötterna och smört in kroppen med lotion. Underbar fräsch känsla:) Ska strax sätta på mig lite kläder och ta tåget in till stan. Tänkte gå in om tygaffären innan massagen:)
Det ska bli så skönt!!

Red is nice!



Hej på er ! Hoppas ni har haft en underbar dag. Min har varit rätt lugn:) Det värsta var väl att jag inte kunde somna inatt för det var storm ute så kunde inte komma till ro. Den tog också i sönder vår lusthus glasdörr! jätte tråkigt för den är så fin:/ Men tills slut så somnade jag som väl va! På dagen åkte jag in till staden för att hämta barnen och passa dem ett tag! haha det rimma lite det där , dagen och staden och barnen:P Har äntligen också fått besked från skolan att jag ska dit på måndag, good! Så det är kanske tid att gå och köpa några nya pennor, behöver också en ny almanacka för jag har kladdat i min andra. Är ni också som mig som när ni köper en ny almanacka så säger man till sig själv att man ska skriva i den så fint man kan och inte alls kladda eller något men sen andra veckan är den som ett ritblock ändå? haha det händer iallafall mig men denna gången ska jag skärpa mig!! I morgon är jag ledig från jobb iallafall så har bokat in en massage hos min kusin:) det ska bli så sköönt!

Ps. hade röda naglar i dag och det är hur snyggt som helst !! GOO RED haha

Mums!

sleep tight!

Lördag och det har inte hänt ett skit!! Borring ! Har suttit vid datorn mest av dagen o kvällen  och läst bloggar och spelat Sims 3:p Kom in på kissies blogg och nu har hon börjat med barnmat som bantningsmedel , haha herregud normalt? Vilken förebild hon är för unga läsare! Jaja nog pratat om henne ! Testade mitt nya sims idag , the Sims 3 kvällsnöjen som jag laddade ner från cdon, det tog sjukt långt tid att ladda ner så jag rekommenderar att ni tar skivan istället ! De har bra priser på alla sims expansions nu 99kr/ st :) lite tips bara för er som är Sims nördar som jag :p nu ska jag iallafall hoppa i säng, undrar vem det är som väntar där? :p

Roskilde?



Det blir nog roskilde i år också med brudarna :) Är du sugen? Häng på!

its all about the shoes, right?






Köpta på Nilssons shoes :)

Day after friday:P




Hej partypinglor eller partygossar? haha hoppas ni hade en trevlig fredag igår. Min var faktiskt helt OK! Sov länge sen åkte jag till väla med syster och köpte mina skor. yihi ! Laddar upp bilder snart! Sen på kvällen åkte jag och tjejorna till Viken för förfest hemma hos Clara! Det var mysigt:) Sen bar det av till staden, jag o becca hamnade på GP (gyllene prag) Satt där och tog några cider och träffade två killar, mycket trevliga! Klockan tre ringde vi och väckte rebeccas pappa så han kom och hämtade oss haha åhh stackare men absolut en ängel:)

Graffiti / konstvärk













Kollade runder lite på mina bilder på datorn och hittade dessa tre snygga "målningarna" som jag tog på roskilde festivalen 2010! Jag måste säga att hon/han verkligen gjort ett grymt jobb eller vad tycker ni? 



En räddare i nöden!




Råkar ni som mig också ut för någon finne eller utslag i ansiktet ibland? Då tycker jag ni ska testa detta cover sticket från apoteket, kostar ca runt 50kr :)Jag är väldigt nöjd med det!

Lovely


Tjooo
Igår jobbade jag hos barnen MYS, De hade gympa så det var kul att kolla och hjälpa till lite eftersom den lilla också börjat nu så behövs lite extra stöd! Benen är ju inte riktigt stadiga i alla lägen än:P haha

Idag har jag bara varit hemma och slöat mesta av tiden, dem från skolan har inte hört av sig än, jobbigt! jag vill gärna börja nu så jag inte hakar för mycket efter! Var också med mamma på familia hon skulle handla lite mat till lilla mormor. Passade på att byta min gröna byxor till en 36 istället, så nu sitter dem kanon:)

Imorgon blir det jobb igen! ska dessutom försöka ta mig till väla och köpa mina skor:) Hoppas dem är kvar nu !

RSS 2.0