Soo Boring !!

Sitter på tåget på väg till jobb:/ så tråkigt jag pallar inte mer! Men det är snart slut:) så jag måste hålla ut.... Och det tänker jag göra också hihi. Men nu är jag framme så måste sluta skriva, ha en bra dag allihopa:) vi hörs och jag hoppas ni kommer fortsätta läsa min blogg, jag hoppas kunna uppdatera så mycket som möjligt!!
Puss på er!

hihi!




Snaart är det dags :) längtar såå (kanske inte att flyga ) men det är ju snabbast hahha !!

Har MYCKET att packa!!

Travel bag:)

Fick en stor resväska av mamma i fredags:) TACK!

Off she goes...

Nu är min älskade vän i London , såå avis att hon får åka tidigare än mig. Men jag har en del saker här hemma jag måste fixsa med först. Men jag planerar att kunna åka i början av november,! Då ska jag även försöka uppdatera bloggen ännu mer för har varit lite dålig på det nu, men jag har anledningar eftersom jag bara jobbar,kör,äter och sover just nu. Så hade inte varit så kul för er att läsa samma sak varenda dag.. så därför skonar jag er för det:) Och nu ska ner och borsta taggarna sen ska jag nannna:) Sov så himla gott!

Monday it's !

Ätit frukost och tagit det lugnt framför tven:) Pratade med min chef precis så det blir jobb imorgon, det behövts verkligen;) tror jag ska ta ett spinning pass senare idag så jag få rört mig lite idag också!

Puss på er!

By the way!

Hittade detta snygga örngottet på Åhléns tidigare i veckan! Två st för 80:- om man var medlem , så klart så blev jag medlem ! Där var olika mönster o färger att välja mellan:) även i påslakan!

Actimel:)

Nu blir det en Liten actimel:) Blåbär är väldigt god;)

Nu är det allvar!

Nu har jag varit och tränat, eftersom jag ska börja på allvar så köpte jag ett månadskort idag :) haha måste också berätta att jag hade glömt att lägga ner en handduk ;) smart Anna! Och så klart kom jag på det när jag hade duschat! Så jag fick torkar mig med linnet, fräscht! Sitta lite i bastun och föna mig Haha jag e glad att jag var själv i omkläddsrummet ;)

RSS 2.0