New colors:)

Mamma köpte några nya snygga nagellack till mig:) ofc från h&m eftersom hon jobbar där så får vi ju rabatt:)

Ikväll blir det mys med tjejerna och idol;)

Finally !

Äntligen blogg.se appen här;) så himla härligt! Detta kommer göra det så mycket lättare för mig att uppdatera när jag är på resande fot, ligger i sängen eller när jag helt enkelt inte orkar starta datorn ;) Det är Perfekt!

At grandmother

img_3725 (MMS)

Mormor bjuden på god apelsin:)

Running!

img_2626 (MMS)

Har sprungit/gått en timma:) nu blir det inom mormor och ta en paus;)

Babe i was born this way..



Försov mig imorse, vaknade kl halv 7 när jag egentligen skulle ta tåget:P För att jag hade en körlektion kl 0720. Som tur var kunde mamma köra mig in:) Köpte med mig några goa bullar hem så åt frukost sen gick jag och la mig igen:P NU väntar jag på att Bonde söker fru ska börja"!!

Just a regular monday.

Har inte så mycket att säga ikväll.. inte hänt något speciellt. Var hos tandläkaren i morse, jag hade ETT hål! Det kändes väldigt bra trodde jag skulle ha måååånga fler. Sen blev det en timma bil körning:) Imorgon ska  jag också köra lite sen ska jag inom lärocentrumet och se om de har några råd att ge mig angående london!  
Men nu kan jag snart inte skriva mer har en katt som lägger sig på tangentbordet hela tiden börjar bli lite trött på att kasta ner henne, så nästa gång får hon ligga kvar;) alltid sin vilja igenom.;P.

Sov gott!

Flower.



Titta va fin bukett min mamma har gjort.

Waiting, waiting..



Nu har jag precis duschat, väntar på att rebecca ska höra av sig. Vi ska nog åka en sväng till lager 157, kolla om där är något snyggt! Kvällen kommer även tillbringas med becca, god mat o dricka.

wednesday

hej på er alla !
Jag hoppas ni mår bra och haft en bra dag/kväll. Jag gick upp tidigt idag för att åka till körskolan, hade en timma körlektion sen åkte jag hem och la mig igen:P Så himla skönt att kunna göra det och jag har verkligen inte svårt med att somna om. Sen va det dags för storstädning, har damsugit,dammat av och tvättat golvet, har varit riktigt doktig! Sedan åkte jag och mamma till mazi och köpte oss varsin baguett och coca för att mamma inte orkade laga någon mat idag, hihi i like:) I london kommer jag saknar mammas hemlagade mat såå himla mycket.

Imorgon är det jobb som gäller igen 0730-1400.

Nyfiken!

img_8335 (MMS)

Nyfiken!

Raining man ?


(tyvärr gör det ju inte det:P)

Jag är så himla trött på allt detta regn.. jag blir så deprimerad, blir ni också det? Vädret påverkar mig jätte mycket iallafall. Jag blir helt knäpp om jag inte får någon sol. Visst kan det vara skönt att det regnar någon dag men inte massa dagar på raden... jaja hoppas det blir lite solsken imorgon:) Annars Idag har jag jobbat från 0730-1430. Jag är ledig imorgon och har även en körlektion på morgonen, efter den har jag tänkt att sitta och plugga lite teori! Men nu ska jag hoppa i säng, en positiv grej med regn är när man ligger i en varm säng och hör hur det öser ner, det kan vara rätt mysigt;D

And I'm a bad girl, 'cause I don't even miss him

åh puttinuttan



Cold day.



Går runt och fryser:/ inget vidare alls. Jag vill ha värme och sol, paraply drinkar och vita stränder. ojoj just nu går jag verkligen runder i min egna´stora värld. Ett plus är att jag har fått tag i några goa människor i london, som jag verkligen ska hålla kontakten med! Eftersom alla andra planer verkar helt bortblåsta:/ så får jag väl klara mig på egen hand. 

Ciaoo

oh best pic ever!

RSS 2.0