A Hard week!

Har inte haft så mycket intressant att skriva och kommer nog inte komma något kul denna veckan heller. Eftersom jag ska jobba mycket. Tisdag och onsdag som vanligt Sen ska jag passa två andra barn från torsdag till söndag. Hoppas tiden går fort...Annars idag har det varit underbart väder. Hade två körlektioner imorse och jag börjar känna mig mer och mer trygg med bilen:) 

ps. det är bara ca 30 dagar till roskilde festivalen och jag längtar sååå:P det ska bli så himla kul.  

The day before the weekend.

Helllu. Idag var jag först och övningkörde som ni redan vet. Det gick  bra och han tycker jag gör stora framsteg! Så det är ju himla kul. Gick på stan efter körskolan eftersom det inte var lönt att åka hem för jag skulle ändån jobba. Det är morsdag på söndag, så kollade runder lite..När vi var i malmö så hittade hon ju ett par sandaler som hon fastnade för så jag gick inte och köpte dem till henne. Lägger in en bild på den för hon kommer ändån inte att kunna se detta!!

Waiting For the Train!

img_2548 (MMS)

Ska in till stan och övningsköra :) det ska bli kul! Ska jobba sen kl 14 hos barnen. Hoppas kunna hinna hem om och käka mellan det.

Ikea/lager157



I denna tänkte jag ha bla tyger och tidningar :)



Tänkte ha mina koftor och tjocka tröjor i denna:) Köpte även en till klädelshängare(den vita ni ser på bilden) sen två st pennhållare:)


LAGER157:



Shiit day!



Idag har inte hänt ett skiit.... Har typ sovit bort hela dagen, snacka om att ta tillvara sin dag:P jaja ibland får det gå väga! Imorgon ska jag iallafall köra kl 0720, tidigt vare men vad gör man inte för att få tid? Så det är dags för lilla mig att nanna nu. Har precis tagit en lång dusch också, HÄRLIGT

Puss på rompan !

tackOhej!



En "player" är jag inte uteefter tyvärr...;)

liljekonvalj!

img_7498 (MMS)

Plockade mina favorit blommor i skogen idag :) har satt dem i en vas på mitt sängbord och det luktar så underbart !

Älska Sommarregn.

kisses!



Gårdagen var helt okej :) Var tyvärr inte så många folk ute.. Jag och rebecca började en sväng på bakom med lite god cider. Sen gick vi vidare till lila där vi träffade på en kompis till rebecca, så han hängde med oss lite:) Gick sedan och åt lite, jag fick pommes på köpet för han tyckte jag va söt:P hahha ja ibland får man till det, men tyvärr med fel person ... Vi tog bussen hem vid 20 över 2.

LÖöördag!



Legat ute och stekt lite nu, GÖTT! ikväll blir det partaj ... är riktigt sugen så jag hopppas det blir en bra utgång, fast det blir ju hur man gör det till så lets go all in;)

Hittade en jätte gammal bild hos rebecca igår:p haha jag trodde först inte det var hon men tydligen!;P LOve it !



Grillat !





Igår grillade jag och mamma när hon kom hem från jobb ( fira hennes semester) :) Det var så himla gott! dessutom hade vi svenska nypotatis till , mums kan det bli bättre?

Longboard!







Hade en mysig fredags kväll med rebecca igår:) Vi åkte lite longboard, känns som det var evigheter sens vi gjorde det så det kändes skönt att vara uppe på brädan igen:)

Jag trivs häär!

Jag flyttar tillbaka igen , spotlife var för komplicerat för mig:p Jag har ju börjat klara av blogg.se nu varför ska jag då byta? så typiskt mig när det är som bäst så ska man ha mer..... ? att man aldrig lär sig!

Soo back on track !

NYHET!

BÖRjat blogga här istället:) Följ gärna med:D

http://annasofie.spotlife.se/

Pink smarties!

img_7845 (MMS)

Mums;)

workey workey..


                

Har precis tagit en lång shower, soo now i smell goood;) Ska ta tåget snart till stan för jobba några timmar.. Det behövs verkligen pengar nu eftersom jag och becca ska ha en galen utgång i köpenhamn på Lördag;D Annars händer det något inte så mycket mer idag. Imorgon blir det körskolan sen jobb.  


Letar efter nåt att säga som kan ändra allt
Något mer än det jag redan sagt

Vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram..



Om jag inte är så svartsjuk,
inte håller dig så hårt.

Outgång;)










Trevlig lördagsmorgon på er:) Mitt huvud värker lite, undra vad det kan bero på? :P Kvällen igår började på Hampan med ett glas vit vin, satt och snackade där lite. Träffade sedan ett gäng Göteborgare:P härliga folk! Så vi gick en runda till tivoli med dem sedan stack vi hem till en utav killarna som har lägenhet vid gröningen, så det blev lite efterfest där eller något:P Jag och rebecca tog tåget hem 06:45!! Sen hopp i säng!

Tre apor!!






Sitter här i pyjamas och gottar mig med vin:) Väntar på att rebecca ska sluta jobba och hööra av sig! Sen ska vi in till stan och ta några glas och kanske träffa några trevliga människor:P who knows?



Crazy morning!

Ni anar inte vad som hände imorse :p två av kattungarna hade vält ut tvättmedel såpan över hela tvättstugegolvet och antagligen rullat i det eller något för dem var alldeles gröna ! Haha stackare. Så jag har fått tvätta ut det hela morgonen, tyvärr så går inte vatten och katter ihop, så det tog ett tag! Men jag fick mig ett gott skratt , spc när de såg ut som blöta råttor! Men just nu sitter jag och väntar på tåget som ska komma vilken sekund som helst ska nämligen in och jobba några timmar sen körskolan ;)

Nya ljusluktor!



Hittade dessa snygga luktorna inne på indiskan idag:) blev helt förälskad direkt! Hittade även ett par ljusa höga jeans, en tröja och ett linne:) Ska visa imorgon för det är lite mörkt nu att ta foton:P 

Sooov gooottt!
 

Wallawalla

Åh min körlektion gick så bra idag, jag är så nöjd! Fick beröm för att vara nybörjare;) Har ju faktiskt tränat lite här hemma om jag ska vara ärligt:P hihi Imorgon ska jag,syrran och mamma åka till malmö för en dags shopping:) UNDERBART! hoppas jag hittar något fint. Så vi hörs väl av imorgon kväll så ska jag berätta vad jag har fyndat !

CIAOOO 

Körskolan!

img_1574 (MMS)

Nu ska jag sticka iväg till min första körlektion:) det ska bli kul men även lite nervöst ;)

Hej bloggen !

img_6368 (MMS)

Sitter utanför h&m och väntar på att mamma ska sluta, hon slutar 3 så kommer väl snart! Var en snabb runda i stan också för några små ärenden :) köpte även med mig jordgubbar till mormor och oss :) Dem är super goda och fina:) (belgiska)

I need to know...



Is it true or just a waste of time ? because you make me crazy, boy! 

New stuff!

Härliga mjuka sommar shorts:) oversites t.shirt, mönstrade byxr. 

 



My own place.


Åhh ibland kan jag riktigt längta tills jag flyttar hemifrån, inte så att jag inte vill bo med mammsen men att kunna inreda precis som jag själv vill ha det:) Jag får massa inspiration från den lantliga stilen, den är så fräsch och romatiskt!












Snälla Bli min igen <3

Bara jag?



Denna ica reklamen (videon) är nog den bästa dem har gjort. Jag skrattar fan varje gång, och dem är så himla lika hahah

At school !

img_9278 (MMS)

Sitter på skolan nu för att göra färdigt mitt sista arbete :) i morse passade jag en liten bebis ett tag, vi gick och fikade, mys :) har också hunnit med och shoppat lite, hihi visar sen ! Ciao

Finally;)

 

Äntligen ! Är de mina också;)

Give me!



SNälla ! kan jag få hem mitt körkortstillstånd snart? Gärna idag !! ;)

Soo sweet :)

Ni vet dem virkade shortsen från h&m som jag så gärna ville ha men de blev ju slutsålda direkt. Min kära vän magda smsade mig precis eftersom hon just nu befinner sig i Berlin och berättar att de virkade shortsen finns att köpa där om hon skulle köpa dem, så gulligt att hon tänkte på mig :) loveyou! Så jag blev ju extremt glad och gick ner till mamma för att berätta och så säger hon att hon har köpt ett par till mig redan som hon skulle överraska mig med imorgon ;) åhh KÄRLEK!

New Converse!

God morgon !



Nu har jag precis ätit en macka och druckit Xray haha mumsigt:) Vet inte vad jag ska hitta på dag, tydligen blir det inget jobb förren i morgon ! En sak jag måste göra är mitt arbete i svenska, det måste bli färdigt men det är så himla tråkigt!!

Yesterday!

hellå hoppas ni hade en bra valborg, det hade jag:) var först hemma hos rebecca och åt god grillad mat och tårta ni kan ju se hur jag såg ut efteråt i förra inlägget:P Inte konstigt att jag inte fick något ragg... haha Efter middagen så stack vi in till stan, kvällen började med att ta en drink på stinsen sen vidare till Swea men där var absolut helt dött.. Så vi var på BAkom hela kvällen för där var det iallafall ALLIIN!! fast jag hade nog hellre suttit på en bar och blivit full och odräglig eftersom jag är inte så mycket för att dansa..men viist är det kul att skaka rompa ibland;) 






TYvärr hade jag bara dessa två bilderna på min mobil:/ Ska be rebecca skicka från sin kamera sen:)

hahhaha!



Så här såg jag ut igår efter rebeccas mat:P haha gravid ellor??

Åh snälla!

Säg att det kommer bli bra igen<3
RSS 2.0