....



folk säger att jag har det i mitt blod men födds vi inte alla med att ha en egen vilja. Måste jag följa de fotspår som redan syns eller kan jag få rita min egna karta. Jag vill inte bli som dig även óm jag kan se det framför mig  ibland. Det är skönt att ta till något ibland. den saken som du tar när du mår dåligt. Den saken som verkar göra dig så mycket bättre som verkar vara viktigare än något annat. När jag är i den världen så har jag inga tankar om dig eller beskymer, upplever du samma sak? vad är det som beskymrar dig? förlåt att jag inte kan finnas där för dig för jag hatar hur du beter dig, du är inte den jag en gång kände. Var har egentligen den personen blivit av?.

Du kan inte styra. Din egna vilja ha blivit beskämpad....

Give me a good reason not.

Hoppas ni har haft en underbar helg. Min har inte varit så extremt rolig:/ länge sen jag hade det nu känns det som. Bara jobbar och sover. Men jag får se det positivt, måste ha pengar till att göra färdigt mitt körkort och så klart till London. Jag har sökt några andra jobb så jag hoppas de hör av sig nu i veckan eller början av augusti. PÅ torsdag börjar ju helsingborg festivalen, den är väl inget speciellt. Men kul att kolla lite marknad. Förhoppningsvis så ska jag träffa mina underbara tjejor på lördag:) Det ska bli så himla kul!

Men nu ska jag hoppa i säng:D

Early night!



Nu ska jag hoppa i badkaret och ta en dusch sen ska jag nanna. Är faktiskt himla trött så det är ju bra. Ska upp tidigt imorgn och jobba 10-18:) vi hörs när jag kommer hem:D

sov gott puss

Not what I expected.

Mamma och jag åkte till vårdcentralen imorse för mitt högra öga som inte har blevit bättre. Så vi fick en akut tid hos ögonmottagningen i helsingborg. De tog några tester och han sa att jag hade fått virus i ögat, och att det inte fanns något botmedel utan det ska läka utav sig själv:/ han sa att det kunde ta upp till mer än en månad innan det blir bra igen och att jag absolut inte får använda linser:/ blää men jag kan ha en lins i vänstra iallafall resten av tiden får jag gå med glasögonen. SÅ himla tråkigt bara att det ska hända nu på sommaren, eftersom man vill vara ute så mycket som möjligt, men solljuset irriterar sååå:/

Nu får det fan gee siig!




Fick ögoninflamation efter roskilde som ni lär veta, det blev bättre några dagar efter att jag fått salva. MEN nu såå är det lika rött och irriterat igen åh jag orkar verkligen inte mer.. Ge tillbaka mitt ööga!!!

Bustrollet Oliwer!







Badade i vårt badkar igår, han tyckte det var så himla kul:D

Älska ellor?



Fruktansvärt förälskad!!

Hooomme<3


För er som inte visste så är jag hemma igen, jag tacka ner till jobbet att vara i halmstad hela månaden men kommer ändån att åka upp och jobba någon dag/kväll. Jag känner att detta blir det bästa!

Men jag var i halmstad igår kväll och sov över där tills imorse. Allt gick bra med barnen<3 Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli färdig så vi kan äta, grillat mums:D Niklas systers barn är också här, lilla Oliwer. Han är så söt och hjälpsam. Men nu ska jag gå ut och vara social. Hörs senare!

Åter till Halmstad !

img_1774 (MMS)

Tar tåget till Halmstad nu men denna gången har jag med min älskade longboard ;)

On my way home.

img_7199 (MMS)

On my way home!  Sitter just nu på tåget hem:) ska vara hemma till tisdagmorgon det menas med att jag ska sova i min underbara säng två nätter ;) åh och pussa på mina underbara kattor! LOVE.  Och hoppas på mycket god mat hemma och pussar från mamma Hahha jag har verkligen längtat hem!

Livet rullar på...

Just nu befinner jag mig i halmstad där jag ska jobba hela denna månaden, lär komma hem någon dag denna månaden, tror jag eller hoppas på;) har inte alls så mycket att göra här mer än att passa barn och visst saknar jag min familj och vänner sooo much... Men jag får försöka stå ut. Innan idag cyklade jag ner till halmstad (city) och kollade lite i affärer, hittade en fin tröja för halva priset inne på mq och ett par solbrillor på åhlens, ska ta bild på dem sen så ni får se vad man kan fynda i halmstad. Jag har även badad i poolen idag med barnen det var härligt. Jag hoppas på fint väder imorgon också så man kan sola och bada lite.
Ps. Roskilde bilder och lite prat om det kommer när jag orkar:P
Sov så gott sötnosar <3
RSS 2.0