Something I needed!



Sitter just nu och myser med en köpt lussebulle och ett glas julmust, Såå mumsigt fast bullen var lite torr:/ Hemma bakade bullar är alltid godast.

1:advent



Här är vår snygga adventsljusstake. Väldigt enkel, siffror finns o köpa i blomsterbutiker, åhlens och andra inredningsbutiker:) Ljus kan du köpa billigt på Ikea;)

GÄSP! Love my riing;)

Home sweet home!

Nu är jag hemma i Sverige igen och jag måste erkänna att det känns bra:) Blev helt bortskämd med mat när jag kom hem, mamma hade gjort kalops och sen köpt ingredienser till marängswiss till efterrätt !! MUMs! Just nu ligger jag i min fina,rena och SKÖNA säng, helt underbart:) så nu ska jag Nanna. Sov gott på er!

Pissed off. !

Jag kan inte förklara hur jävla trött jag är på dem vi delar lägenheten med !!! Nu hade de tagit det sista toa pappret på toan, går man inte då och hämtar ett nyttt?? det gör vi ju varje gång.. Kul liksom att sitta där och sen upptäcka att där inte är något papper, blir man irriterad eller vad ? så för att hämnas så tog vi in den sista toa rullen på vårt rum, så nu har de inget papper mohaha, taskigt men de bryr sig inte ett skit om oss så!

Now we're talking!





Inte lika god som en grillad svensk korv, men det gick ner även om jag sabbade första biten av korven med gammal hamburgar dressing:P


Portobella market!




Idag har jag spenderat hela min dag på marknaden Portobella, is the place to go om man vill ha lite udda och unika grejor.:) Jag hittade 4 snygga ringar och hårförlänging som matchade mitt hår perfekt:)

Arrived !



Igår anlände jag till london, flyg resan gick jätte bra fast att jag alltid tappar känsel i benen, det är precis som de somnar, mycket obehagligt!! Rebeccas lille bror är här och hälsar på och vi har varit och shoppat hela dagen till honom på det stora shopping centrumet westfield:P. Vi hittade en vinter jacka och ett par skor!!

Jag unnade mig iallfall en kula glass (hasselnöt) godaste jag någonsin ätit!

RSS 2.0